Houten vloer van Fairwood

Fairwood is een leverancier van houten vloeren, houten tafels, kasten, houten wanden, vlonderplanken en houten bladen.

Door de rechtstreekse inkoop van massief hout bij zagerijen uit de gehele wereld kunnen wij u een houten vloer aanbieden voor een aanzienlijk lagere prijs dan in de markt gebruikelijk is.

opslag van uw houten vloer

Ondanks deze zeer lage prijzen voor een houten vloer kunnen wij u toch de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Niet alleen voor het hout van de houten vloer, maar ook voor de benodigde producten om de houten vloer te leggen, de houten vloer af te werken of de houten vloer te onderhouden.

Naast grote houtloodsen met een voorraadbestand van wel 450.000 m2 houten vloer, heeft Fairwood in Tiel twee showrooms met een gezamelijke oppervlakte van meer dan 2000 m2.

In deze showrooms vindt u de verschillende soorten, afmetingen, houtsoorten, kleuren waarin uw houten vloer kan worden geleverd. 

Fairwood heeft een eigen werkplaats waarin de houten vloer kan worden gerookt, geborsteld, geloogd, verouderd en op kleur kan worden gebracht.

Bij een bezoek aan onze showroom krijgt u uitgebreide informatie over de verschillende houtsoorten die beschikbaar zijn als houten vloer en vragen wij u om actief mee te denken en te mengen voor de specifieke kleur van uw houten vloer.

 

A